Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen:

Betaling en levering:

Wij accepteren verschillende betaalmethoden in de webshop:

  • Ideal
  • Mistercash
  • Credit card
  • Klarna (achteraf betalen)
  • Banccontact
  • Sofort
  • Bank overschrijving

 

Bestellingen worden uitsluitend verzonden PostNL brievenbus- of pakketpost. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling op werkdagen (van ma t/m vrij en m.u.v. zon- en feestdagen) binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Wij hanteren zover mogelijk onze verzendregel: op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Besteld u in het weekend (zaterdag en zondag), dan wordt de bestelling de eerst volgende werkdag verzonden. Indien u besteld op momenten dat wij aanwezig zijn op beurzen, dan geldt de verzendperiode aangegeven in de bevestigingsmail. 

De levertijd is geheel afhankelijk van PostNL. Gelieve rekening te houden dat de levertijden wat langer kunnen zijn rondom conventies en beurzen. Op deze dagen hebben wij namelijk geen mogelijkheid tot het verzenden van bestellingen of het verwerken van bestellingen. 

Wij hanteren binnen Nederland 1 vast tarief. We leveren uitsluitend met pakketpost. Deze kosten bedragen €5.95 per bestelling. Bestel je boven de €75? Dan wordt je bestelling, binnen Nederland, gratis verzonden. 

Verzendkosten binnen de EU (Eurozone 1):
Pakketpost: vanaf €9 (boven de 2kg: €11,00)

Verzendkosten binnen de EU (Eurozone 2): 
Pakketpost: vanaf €15 (boven de 2kg: €20,00)

Wil je weten in welke verzendzone je land valt? Check dan even het lijstje hieronder:

Eurozone 1: 
België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Zweden. 

Eurozone 2: 
Albanië, Andorra, Belarus, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Estland, Faeröer Eilanden, Finland, Griekenland, Groenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Polen, Roemenië, Portugal (incl. Azoren en Madeira), San Marino, Servië, Slovakije, Slovenië, Turkije, Vaticaanstad, Zwitserland

 

- PostNL brievenbuspost binnen Nederland: ongeveer 1-2 werkdagen
- PostNL pakketpost binnen Nederland: ongeveer 1-2 werkdagen
- PostNL Pakketpost naar EUR1 zone: ongeveer 3 tot 4 werkdagen.
- PostNL Pakketpost naar EUR2 zone: ongeveer 1 tot 2 weken.

Voor sommige beurzen bieden wij de optie om daar je bestelling op te halen. Deze optie vind je dan bij de verzendkeuzes. Staat de optie er niet bij? Dan is ophalen niet mogelijk.

Als je een bestelling ophaalt, houdt dan altijd je bestelnummer en naam bij de hand. Zo weten we zeker dat we de goede bestelling mee geven.

Neem in alle gevallen van niet ontvangen of vermissing even contact met ons op. Dan nemen wij contact op met PostNL om te kijken wat er aan de hand is. Mocht hier niks uitkomen, zullen wij altijd een fraude onderzoek laten starten om te kijken war het pakketje dan is. Het gebeurd helaas nog wel eens dat pakketjes tijdens het sorteren verdwijnen. We wachten de uitslag altijd eerst af voordat we overgaan op terugbetaling, vervanging of een andere oplossing.

Let op! Helaas kan het even duren eerdat het onderzoek is afgerond. Dit kan tot 2 a 3 weken in beslag nemen. Zodra we deze uitslag hebben, nemen we meteen contact op en gaan we over naar een passende oplossing.

Neem in alle gevallen van niet ontvangen of vermissing even contact met ons op. Dan nemen wij contact op met PostNL om te kijken wat er aan de hand is. Tijdens drukke periodes zoals de feestdagen of vakantie's, vragen we begrip voor iets ruimere levertijden. De verzendservices worden op dat moment overspoeld met meer pakketten dan normaal. Hier hebben wij geen invloed op en ligt buiten onze macht om dit aan te pakken.

 

Producten en voorraden:

Veel van onze producten zitten vast in ons assortiment en komen gewoon terug op voorraad. Helaas kan dit ooit wel even duren omdat we veel uit Japan en de Verenigde Staten importeren. Ons advies: heb je iets op het oog? Wacht dan niet te lang met bestellen.

Sommige producten krijgen we echter maar eenmalig binnen. Dit is vaak zo bij de Squishmallows. Indien deze niet meer op de site staan, is de kans helaas groot dat ze uitverkocht zijn en niet meer terug komen.

Dat is voor ons ook vaak even de vraag. Het ligt helemaal in de handen van onze leveranciers. Wil je graag weten wanneer er nieuwe producten komen. Volg ons dan via Instagram of Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Helaas is dit niet mogelijk. Hierdoor zouden de kosten voor de klant echt te hoog worden. Denk hierbij aan importkosten en verzending.

Helaas komt het ooit voor dat wij tijdens beurzen onze hele voorraad verkopen, maar dat de online shop nog wel voorraad aangeeft. Indien dit zo is, nemen wij na de beurs contact met je op. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing zoals: een ander nieuw product, geld terug of wachten op nieuwe levering.