Over ons

Nippon Kawaii is in 2016 ontstaan maar toen nog onder een andere naam. Sommige van jullie kennen misschien Blitzy's Arts & Crafts nog wel. In de begin jaren lag onze focus vooral op het zelf maken van items zoals fleece mutsen. Naar mate dat we langer bestonden, begon onze focus langzaam aan te verschuiven van zelf maken naar importeren. Onze liefde voor pluches is enorm groot en dit willen wij graag met iedereen delen. 

In 2019 zijn wij daarom overgestapt naar het bedrijf zoals je het nu kent: Nippon Kawaii. We hebben toen besloten om ons te specialiseren en pluches en aanverwanten. Want of je nu groot of klein bent, iedereen is gek op pluches. Deze zachte en kawaii knuffels brengen veel liefde en blijdschap aan iedereen. Precies wat we allemaal nodig hebben!

Bijna al onze producten worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit de Verenigde Staten en zelfs Japan. Regelmatig checken we daar verschillende collecties van bekende merken en importeren wij deze speciaal voor jullie. Dit zorgt niet alleen voor een leuk maar ook zeker voor een gevarieerd assortiment. Nog een leuk feitje ook: het scheelt jullie aan douanekosten en hele dure verzendkosten vanuit deze landen. Shop daarom al je kawaii items bij Nippon Kawaii. 

En namaak? Daar doen wij natuurlijk niet aan. Onze webshop is 100% bootleg vrij. Wij leveren uitsluitend gelicentieerde producten van de originele leveranciers.