Retourbeleid

Niet tevreden over de bestelling? Geen probleem.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6.95 (bij PostNL), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nipponkawaii.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Voor het retour sturen via PostNL: Vul je trackingnummer en postcode in. Dan krijg je het totaal overzicht van de levering te zien. Op deze pagina bevindt zich ook rechts onderin de retour knop. 


Let op! De bestelling die goed verpakt en in nette staat, terug gezonden te worden. Indien de bestelling niet degelijk wordt geretourneerd, kan Nippon Kawaii de kosten van de bestelling niet vergoeden. 

Mocht je ergens tegen aan lopen met het retour zenden? Stuur ons dan gerust een berichtje. Dan gaan we je zo snel mogelijk verder helpen.